Ondersteund uw gezondheid
Wetenschappelijk bewezen
Beproefde supplementen

Ziektepreventie supplementen

Wij als Ultra Prevent zijn gespecialiseerd in ziektepreventie supplementen. Wij geloven erin dat de meeste voedingsstoffen die je nodig hebt gewoon in je voeding zitten, maar sommige mineralen zitten tegenwoordig niet meer in het eten en heeft je lichaam wel nodig. Voor deze mineralen hebben we drie supplementen gecreëerd voor ziektepreventie.

Kan je ziektes voorkomen of is het mogelijk te genezen in de toekomst?

Ons Ultra Prevent programma

De verschillende ziektepreventie supplementen die wij aanbieden

Wij bij Ultra Prevent hebben drie supplementen gecreëerd waardoor je lichaam meer zuurstof aan haar cellen toedient. Hierdoor functioneren de cellen beter en heb je minder kans op alzheimer, maar ook chronische aandoeningen zoals diabetes en diverse hart- en vaatzieken. Onze supplementen zijn geheel plantaardig en makkelijk op te nemen door het lichaam en ondersteunt de lichamelijke afweer. Het eerste supplement is de Essential Oil. Dit zijn vetzuren die je lichaam nodig heeft, maar niet zelf kan aanmaken. Daarnaast hebben we de Vita Minerals. Dit zijn onze organisch gebonden essentiële mineralen. Deze supplementen zorgen ervoor dat je lichaam haar cellen optimaal gebruikt. Hiermee krijg je essentiële mineralen binnen die je lichaam niet zelf aanmaakt maar die ze wel nodig heeft om ziektes te bestrijden. Als laatst hebben we ook nog onze Detox Herbs. Dit is een supplement voor een intensieve en effectieve reiniging van je lichaam. Dit kruidenmengsel ontdoet het lichaam van gifstoffen, zoals conserveringsmiddelen of bestrijdingsmiddelen.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over hoe onze ziektepreventie supplementen bijvoorbeeld kanker kunnen voorkomen of terugdringen? Neem contact met ons op voor meer informatie. Dit kan op meerdere manieren, bijvoorbeeld via onze e-mail info@ultraprevent.com. Wil je liever telefonisch contact? Dan zijn wij telefonisch bereikbaar via 0615012010. 

Contact