Ondersteund uw gezondheid
Wetenschappelijk bewezen
Beproefde supplementen

Wetenschappelijk gefundeerd suppletieprogramma

Wij geloven dat de oplossing voor veel klachten en problemen vaak in de voeding te vinden zijn en daarom hebben we een wetenschappelijk gefundeerd suppletieprogramma opgezet. Tegenwoordig halen we helaas minder mineralen en voedingsstoffen uit ons eten, waardoor er een tekort in ons lichaam ontstaat. Daarom heeft Ultra Prevent een programma gemaakt waarbij we deze tekorten in het lichaam opvangen. 

Kan je ziektes voorkomen of is het mogelijk te genezen in de toekomst?

Ons Ultra Prevent programma

Ons wetenschappelijk gefundeerd suppletieprogramma ter ondersteuning van een gezond lichaam

Ons wetenschappelijk gefundeerd suppletieprogramma bestaat uit drie verschillende supplementen. De Essential Oils is er een van. Hiermee vullen we de plantaardige primaire vetzuren en GLA aan die je lichaam zelf niet kan aanmaken. De andere is Vita Minerals. Dit zijn organisch gebonden mineralen die je lichaam uitstekend opneemt. De Vita Minerals zorgen ervoor dat je lichaam mineralen binnenkrijgt die het niet zelf kan aanmaken. En als laatst hebben we de Detox Herbs. Dit is een kruidenmengsel dat ervoor zorgt dat je lichaam alle gifstoffen ontdoet. Dit supplement ondersteunt daarin tegen ook de lichamelijke afweer, waardoor je minder snel ziek wordt. Al onze supplementen zorgen ervoor dat je lichaam optimaal zuurstof naar haar cellen toedient. Hierdoor functioneren je cellen optimaal. Dit zorgt ervoor dat je minder kans hebt op kanker, maar ook minder ziek wordt van Corona en diabetes en andere chronische aandoeningen voorkomt.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over ons wetenschappelijk gefundeerd suppletieprogramma? Neem dan contact met ons op. Dit doe je via onze e-mail info@ultraprevent.com of telefonisch via 0615012010. Daarnaast is het ook mogelijk om vragen te stellen via ons contactformulier. Kom meer te weten over ons bedrijf of over onze oprichter Jos. 

Contact