Ondersteund uw gezondheid
Wetenschappelijk bewezen
Beproefde supplementen

Een optimale gezondheid behalen

Om een optimale gezondheid te behalen zijn meerdere factoren belangrijk. Zorg dat je voldoende beweegt, slaapt, ontspant en gezond eet. Zorg dat je de juiste hoeveelheid aan essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt zodat je lichaam optimaal functioneert. Met ons programma ontvang je supplementen die je lichaam helpt om haar cellen optimaal te kunnen benutten.

Wilt u een optimale gezondheid behouden voor in de toekomst?

Ons Ultra Prevent programma

Een optimale gezondheid behalen met behulp van onze supplementen

Met ons Utra Prevent programma slik je drie verschillende supplementen om daarmee een optimale gezondheid te behalen. De eerste zijn de Essential Oils. Deze supplementen zorgen ervoor dat je goede essentiële vetzuren binnenkrijgt die je lichaam niet zelf aan kan maken. Deze vetzuren zorgen ervoor dat je cellen meer zuurstof op kunnen nemen en daardoor beter functioneren. De tweede supplementen zijn de Vital Minerals. Dit zijn mineralen die je lichaam niet zelf aanmaakt maar die het wel nodig heeft. Ook deze supplementen zorgen ervoor dat je cellen meer zuurstof opnemen en beter functioneren. Het tekort aan zuurstof in je cellen is een van de meest voorkomende redenen voor het krijgen van kanker. Als laatst hebben we de Detox Herbs, deze supplementen zorgen ervoor dat je lichaam de gifstoffen sneller uit je systeem haalt. Denk bij deze gifstoffen aan conserveringsmiddelen, bestrijdingsmiddelen en hormonen.  

Neem contact met ons op

Wil je een afspraak maken met een van de specialisten van Ultra Prevent? Wil je weten hoe jij een optimale gezondheid kunt behalen? Vul dan ons contactformulier in en maak een consultantafspraak. Daarnaast zijn wij bereikbaar per e-mail via info@ultraprevent.com en telefonisch via 0615012010.

Contact