Ondersteund uw gezondheid
Wetenschappelijk bewezen
Beproefde supplementen

Kanker voorkomen

Er zijn geen garanties tegen kanker of om het te genezen, maar er zijn wel manieren om het wellicht te voorkomen. Door gezonde keuzes in voeding en leefstijl te maken, is het verkleinen op de kans van kanker al aanzienlijk. Bovendien verhoogt het de kwaliteit van leven tijdens en na de kanker. Gezond leven zorgt voor een gezond lichaam waarmee je de kans op (ernstige) ziektes verkleint. Bij Ultra Prevent bieden we hét programma om jouw gezondheid een boost te geven.

Kan je Kanker voorkomen of is het mogelijk te genezen in de toekomst?

Ons Ultra Prevent programma

Kanker voorkomen en je gezondheid verbeteren met behulp van supplementen

Door het programma van Ultra Prevent te volgen, zorg je ervoor dat de cellen in je lichaam optimaal gebruikt worden. De cellen die niet goed functioneren zorgen namelijk voor ziektes. Met ons Ultra Prevent programma zorgen onze supplementen ervoor dat jouw lichaam haar cellen optimaal gebruikt. Met de kanker voorkomende supplementen zoals onze Essential Oils en Vita Minerals zorgen we ervoor dat de cellen optimaal zuurstof opnemen. Niet genoeg zuurstof in je cellen is namelijk een van de meest voorkomende redenen dat je kanker kan krijgen. Daarnaast hebben we ook nog de Detox Herbs. Deze zorgen ervoor dat alle gifstoffen zoals conserveringsmiddelen en bestrijdingsmiddelen sneller uit je lichaam gaan. Hierdoor ondersteunen de supplementen je lichamelijke afweer en geven ze je een boost aan je immuunsysteem. Met dit programma is kanker niet te genezen, maar wel te voorkomen. Alleen het gebruik van onze supplementen is geen vervanging van een gezonde levensstijl, dus daarnaast is het belangrijk dat je gezonde voeding eet en genoeg beweging hebt. De supplementen helpen je wel als ondersteuning van een gezonde levensstijl en zorgen ervoor dat je lichaam geen mineralen tekort komt.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heb je meer vragen over hoe je niet te genezen kanker kan voorkomen of over hoe kanker voorkomende supplementen werken? Neem gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen en een consult in te plannen met een van onze specialisten. Download het e-book De Vital 5 en ontdek de vijf stappen om chronische ziekten en aandoeningen te voorkomen. Daarnaast is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@ultraprevent.com of telefonisch contact met ons op te nemen via 0615012010.

Contact