Ondersteund uw gezondheid
Wetenschappelijk bewezen
Beproefde supplementen

Hart- en vaatziekten voorkomen

Erfelijke hart- en vaatziekten zijn tot nu toe niet te genezen, maar het valt wel te voorkomen. Bovendien zijn er preventieve behandelingen mogelijk. De grootste tip die wij bij Ultra Prevent geven, is om zo gezond mogelijk te leven. Dit houdt in om overtollig vet tegen te gaan, maar ook om te sporten en je lichaam gezond te houden. 

Kan je Hart en vaatziekten voorkomen of is het mogelijk te genezen in de toekomst?

Ons Ultra Prevent programma

Hart- en vaatziekten voorkomen met behulp van voedingssupplementen

Hart- en vaatziekten zijn op jonge leeftijd te voorkomen door bijvoorbeeld goed te kijken naar vitamines en mineralen die hierbij helpen. Bekende en niet te genezen hart- en vaatziekten zijn hartkramp, hartinfarct, beroerte en etalagebenen. Je hebt een verhoogd risico hierop wanneer je een hoog cholesterol hebt, rookt of een te hoge bloeddruk hebt. Met de mineralen van Ultra Prevent zorg je ervoor dat je lichaam haar cellen optimaal gebruikt. Zo is de kans op het voorkomen van hart- en vaatziekten groter. Naast deze supplementen is het natuurlijk belangrijk dat je gezond leeft. Een supplement is geen vervanging van een gezonde levensstijl. Zo is het belangrijk dat je voldoende beweegt en gezonde voeding binnen krijgt. Alleen dan is het mogelijk om de niet te genezen hart- en vaatziekten te voorkomen.

Vul het contactformulier in

Wil je meer informatie over het voorkomen van hart- en vaatziekten of het sneller genezen van virussen? Neem gerust contact met ons op. Dit doe je op meerdere manieren. Vul ons contactformulier in en plan een consult in met onze specialisten. Stuur een e-mail naar info@ultraprevent.com of neem telefonisch contact met ons op via 0615012010.

Contact